Tuesday, 5 January 2016

Ammar suruh update blog

Assalamualaikum

Hi everyone! 

Ingat malam ni nak menyinggah je blog ammar n radin. Tp si ammar ni psycho aku pulak. Ye lah abe, nak tulis la nih. Tapi idea xde so malam ni aku main tulis sajo, konsep meredah redah sambil meroyan k.

Sekarang posting dah nak habis, minggu ke5. Next week dah final sem 9. Sem 9 okey. Dah nak habis MBBS ni haa.. Pui sembang medik, boring2. Tapi biar aku sambung sket lg, just nak ckp aku busy gila dgn psychiatry ni. Busy siapkan CWU dgn nak berebut2 patient, busy nak reka HOPI supaya menarik, busy nak buat video projek, busy nak final exam. Ok tu je bab medik.

Yg tak medik nye, aku skrg pergi rockafella sesorang huhuhu. Semua dah lari gym depan kolej. Ye lah,gym tu dekat jalan kaki je n murah pulak. So maybe bulan ni last la main rockafella sebelum register Empire Gym depan kolej yg fasiliti tak berapa nak cukup n dipenuhi dgn newbie2 yg baru nak up [baca : main seminit, selfie 10min]. Tapi, JPA xmasuk lagi, takde duit T.T

Peh, bapak boring post kali ni. K bye.

otak aku berfikir secara kritikal..

1 comment:

beoma said...

hahahahhahahaha harooommm anyway ok what at least kita (baca:amar dan radin) tahu progress kau hehe. psy sumpah busy do aq masa psy pon cam harom gak nak nak minggu ke lima like right now la. pastu next week nak eos plak en good luck anyway.

inshallah ammar, radin and kamil semua lulus dan cemerlang dunia akhirat

aminnn