Sunday, 26 May 2013

Iklan segera.Kecemasan!

Assalamualaikum

Ini entry penuh rakusnya kesegeraan nya.Ammar berjaya bongkarkan belog hampas gas aku kpd kpd Dr Norizal. omaigodddd

Ok,sekarang musin premed.Hatta ak tulis ni pun curi2 masa time bertugas daftar bebudak Premed.Ada baiknya aku jatuhkan sedikit entry PRU,kita up-kan lagi entry Fakulti Perubatan UiTM

Dan malam ni si Syakir Jamali mahu mebuat onar.Katanya mahu mempromosikan belog ni kpd bebudak Premed masa program pengenalan.Traffic laju lagi minggu ni.



Kamil
1)sumpah segan. -.-'
2)Untuk bakal pelajar MBBS220 UiTM,nantikan entry Fakulti Perubatan UiTM Part II.
otak aku berfikir secara kritikal..

1 comment:

Shafika Nabila said...

salam . saya dari premed , also tak lama lagi bakal masuk usb sambung medik kat sini .Boleh tak tolong buat satu post tentang modul yg bakal kitaorng belajar bila free nnt? apa yang bakal kami belajr ke? so at least nak tengok2 sebelum masuk nnt . thanks a lot ^ ^