Monday, 29 August 2016

Selamat datang ke fakulti perubatan uitm !

Assalamualaikum

Hai adik manis,

Tahniah kpd adik2 yg dpt masuk fakulti perubatan UiTM. Sorry la baru perasan korg dh daftar baru terhegeh hegeh ak nak post kan. Maklum lah busy jadi doctor ni (kahkahkah tipu je kerja pun tak start lg weyh). Mesti korg bnyk soalan n blurr kan masa mula2 masuk kan. Aku pun dulu newbies jugak. Takpe jgn risau, time MDS nti dyorg akan explain satu per satu.

*Btw ak interview bulan depan, doakan ak jwb dgn cool sekali di depan panel Doctors

Tak boleh la nk tulis bnyk2. Laptop ad org pinjam. Ni pun gigih ak download apps blogger kat phone sbb nak tulis post ni tahu? Kalau korg ad pape, pm je la abang (ehem) di Facebook (kamil kamaruddin) or WhatsApp (0193839548) . Sorry wechat hny utk gadis ( gurau je xde pun wechat dah delete lps tgk vine luqman pudolski 2hari lepas). Nti just perkenal diri n tny je pape. Sementara tgh free ni boleh la nak melayan korang. Nak tips ke, nak menyembang ke, nak kasih syg ke. Boleh saje.

Ok dah la tu. Ur medical journey just started, seat back n relax. Enjoy B-)

otak aku berfikir secara kritikal..