Saturday, 19 December 2015

GeBU

Assalamualaikum

Hi all. oppa saraghae

Alhamdulillah dah 2minggu posting baru psychiatry, Hopefully ada sinar di hujung jalan. Penat la jadi budak bodoh je memanjang. Dah la penat hd hensem pun tak habis2 lg...hmm...

Pagi tdi ada kelas. Biasa la psy ni, CP je memanjang. Dan case pulak sama je. So tgh boring2 dlm kelas teringat pulak nak baca blog radin n ammar yg aku lama tak bukak tu. Huhu banyak betul budak 2orang ni meroyan. Best jugak meroyan ye. Asal ade benda nak luah, tulis sampai lebam . Blog sendiri, xde siapa boleh halang kan :)

Ok, aku pun nak tiru lah korang. Tapi aku dah lama tak meroyan dan menyentap kat blog ni. Skill mmg tumpul sgt dem. Dah la kat draft tu kemain banyak post2 genre serius beratur sejak 2013 lg  lulz. 

And tadi tetibe teringat pulak masa year1 dulu awal2 tahun 2012. Masa tu lah GeBU ditubuhkan. and kita semua pun tetibe jdi rapat kan..Kemain dulu semangat. Konon nak buat komuniti bagai la.Tp mula2 tu berjaya jugak kumpul ramai blogger satu batch, tp then sorang2 quit. Busy study agak nye. So skrg ni, tinggal kita bertiga lah ye, Ammar n Radin. Hopefully, this turn to something good one day, thing to remember :)

kamil : Rindu betul zaman blogging dulu huhu. 
kamil II : ohh teringat kat "Planet Radin" hahahaha (radin, join la aku gelak)
kamil III : GeBU stand for Geng Blogger Medic UiTM. Ala blind je la 'M' tu... xkan nak GeBMU? Gila berbelit lidah nak sebut. Ngade.

GeBU's Rule!



otak aku berfikir secara kritikal..

2 comments:

beoma said...

hek eleh kau skill tumpul pon tersengih bak kerang busuk juga aku membacanya hehe thats what i had in thought, at least dalam kesibukan hari hari nak menghampiri pro ni, there is actually three people meroyan here in the virtual world tanpa sapa tahu (as long as they dont read any of our blog la ) haha keep it up, luah semua sampai lebam !

RaDiN said...

weh. i just read this.
planet sangat. that aku rebranding blog. hahahaha.
how time flies kan?
tup tup semua final year dah.
happy new year kamil. aku dengar dah cerita ke-sado-an kau masa present cp kat sg buloh. haha.