Friday, 17 October 2014

Seminggu di ED

Salam

Aku xde masa pun nak menulis. tapi tgh bosan study so why not im turn to this kan? Ahaha. 

**Tadi dtg gile jap. Tgh study laptop terpadam. Dah la bnyk gile link website emergency aku tgh bukk. So aku pergi pau kopi syakir dulu nk hilangkan stress lulz

Nak ckp sikit je, skrg tgh posting emergency. Best Alhamdulillah. But unluckly it is just 4 weeks posting. Mana cukup wehhh. Posting ni la plg praktikal so far. Tadi aku dah buat CPR (unfortunately that uncle passed away) , wound irrigate kepala abg indon (nampak skull ok, siap korek2 lg nak kuarkan pasir), suture tgh akak MLT yg terkoyak. Posting ni la rasa aku ni as a part of the team. Amboi ko. Seminngu pun xsampai dah bajet team ED.

But well in Emergency, everthing is fast n cover so many discipline.

So bye, aku nak sambung study ABCD emergency ni. Jumpa note Uni of Toronto. Best baca weehh

otak aku berfikir secara kritikal..

3 comments:

Wan Wani said...

Best baca blog dr.
jemput visit blog sya .hee http://satucahayaharum.blogspot.com/

Princess syrup said...

Fuhh~belog nie.sentap sambil santai. Memang menuju ke arah kegemilangan seorang bakal doktor yg seimbang dari segi pengurusan perasaan dan kesibukan.ehh?

kamilkamaruddin said...

wan wani : Thanks :)

Princess : Saja berkongsi utk org di luar sana :D