Saturday, 31 March 2012

Sesat .

Assalamualaikum


Buat pertamanya,aku terasa terkesima menyendiri tatkala terkalih kali kedua tengok tajuk entry kali ini.Melalut apakah menyembunyi disebalik?Jarang rasanya sesingkat satu perkataan.Konspirasi misteri jajahan alam buana tak mampu merungkai apatah lagi retorik hasutan kedembelan antagonism.Ah,kejadah ape ni pun jadi isu...Takde idea barangkali.

Tadi pagi pukul 11 pg Ong ajak aku kuar wayang.Memang aku eksaited dek PT CVS semalam tak mendatangkan harapan menggunung.Stress.Maka enjoy dikala stress adalah alasn cliche.Ada aku kesah meh?Closing bukan kepalang,maka bebrapa lg mangsa dpt didakyahkan.Mereka adalah sang loser bernama Arif,Ammar,Burg,Farisan n zulhakim.Plan berungkai segala,kata putus nk tgk cerita Hunger Game.Tempat dituju pulak adalah TGVcinema kat JJ bukit raja dgn konvoi motor lagenda,modenas,wave dan LC.Burg dibawah sentapan Ammar cadangnya mahu jd hero meminpin yg lain ke lokasi,namun malang...hanya 'boo' penuh rakus aku shj mereka terima setelah tersombol bawak kitorg ke padang jawa.loser.Big Fat Cholestrol LDL VLDL chylomicron 'L' !

Cerita ni kurang aksi.Lbh kpd drama dgn jln cerita meleret2.6/10 mrkh ak bg.

Sampai sana dekat 12.30.Hbs beli tiket bagai,tersangkut dgn tipu daya keemasan popcorn disebelah.Maka 9.90 lagi lebuh dr kocek.Tetiba geng K5 pulak muncul.Kebetulan.Bagus,ramai2 lagi baru syok.QB,Fudeyy,Farid n shifol.Habis je Hunger Games tuh,lepak kejap kat open gym (buat promosi) kat lobby,pastu blik.Kalau pergi tak sampai 15 minit,nk balik dekat sejam atas motor.Berasap my buttock.eeww~ Meroyan ape korg bawak sampai bukit jelutong?Ikut federal kan senang.

*ekceli ak pun xtau..Arif yg ckp ikut federal.haha*

Ong sempat melarikan diri.Cis!

Budak K5..buah hati Ammar

Habis aktiviti penyesatan,maka tibalah di Plaza Alam.Ingat nak main bowling,tapi ada makhluk mana booking hampir semua lane.Makan lunch aje lah kat stu even dah pukul 4 lbh.Habis makn,sentap2 skit kat the store,balon 2-3 shampu bagai,kami pun berambus pergi untuk blk.Tapi malang,buat kali ketiga,sesat lagi.Lupa parking mana motor punya pasal,lbh 30 minit bazir mcm tu je pusing setiap floor.Rungutan dr Burg jelas kedengaram.Manja.

Alhamdulillah,dlm 5.30 mcm tu,selamat jua tiba ke bilik.Sedang yg lain dah terlena dibuai mimpi,aku terus online melihat progressive peminat yg tak luak berkunjung tiba.Syukur,masih feymes.Esok,ak kena pergi PTAR nk cari bahan buat present TITAS.Walau pun ada yg gelak sbb aku semngt gila buat TITAS,ketahuilah...ada aku kesah?



otak aku berfikir secara kritikal..

5 comments:

Q-Bear™ said...

haha. sori la lpe jalan.=P

arif_sahimin said...

haha.. sentap seperti biasa..TERBAIKK!! xD

GeBU said...

QB,ko skrg dh jadi black list ketua konvoi..haha

Arep,ko cept la update hnger game..keke~

arif_sahimin said...

sape GeBU ni?? aku malas nak update..cuz x de gamba..huhu

kamilkamaruddin said...

GeBU tu ak la..tdi lupa nk sign out..check email tdi...huhu