Saturday, 10 March 2012

wajah baru,nama baru,sentapnya masih sama

Assalamualaikum.

Aku petang tdi agak stress.Galaklah stress itu aku seertikan umpama mengorek telinga dgn sekuntum putik kapas yg diambil tnpa izin,lalu kapas nya tersekat di dalam telinga penuh rasa sesalan.Stress yg tak dipinta dtg pula tatkala aku bergondolan mengharapkan petg yg dingin damai.Damai setelah pagi nya dicemari keegoaan kerakusan sifat gelabah durjana dek test PT Hematopoietic n Lymphatic yg berzing zag salah n betul jawapan aku.Punca stress agak misteri lg keindonan.Aku tak boleh nk acces internet sebenarnya petg tdi setelh beratus juta diusaha.Cadangnya aku dgn penuh eksaited mahu serang wall Arif Sahimin yg janji mahu belanja Domino's.Ah,tak kesah semua tu.Pizza dah pun dalm perut aku akhirnya sebelum dicerna di tandas seksyen2.Thanks tak terhinggi melambung ke angkasa raya buat arif yg menghabiskan ++RM100 belanja aku dan yg lain termasuk Taufiq,Ammar,Burg.Korang mmg best!

*PT aku mmg dah usaha,tawakal pada Allah adalah sebaik-baik nya sekarang*

Bilik Arep sebelum bertolak

Eksaited

Ammar bernafsu rakus..

OK,baru masuk tajuk.Aku dah ngantuk sebenarnya.Ditambah pulak aku baru terdengar minah mane menjerit belakang kolej malam2 nie.Tak sabar tunggu esok pagi barangkali agaknya.Tak pe,earphone dgn lagu siam dpt merencat sedikit perasaan gabra kadabra.Cis,masuk tak masuk lagi.Aku kuat melalut rupanya  selain meroyan dan menyentap.Baru tersedar.Zzz...ok,masuk tajuk.Sila tengok tajuk dulu.Semua tu aku refer blog aku.Mmmg aku dah anggap blog neh anak aku.Mudah,tak perlu nafkah apatah lg zakat.tengok kanan,tengok kiri.Lain bukan?Aku dah ubah pun.Bukan sebb aku gedik walau aku dh janji tak nak ubahnya walau tahap kekelingannya melebihi paras abnormal,tp sebab blog aku dah melalut,meroyan menyentap mengikut perangai aku jua.Maka,haruslah aku ubah dy dgn sedikit cubitan manja,tamparan manis,sepakan sayang dan etc.sejam punya proses,maka terhasillah sekarang.

Ni contoh yg lama...kenangan yg kekelingan...


Aku tak perlukan komen.Sebab sejak 2-3 hari neh mmg ada konspirasi mahu jatuhkan aku yg sedg naik gemilang.Tapi kalau ada komen bagus,taruk jugak 2-3 baris.*syok sendiri*.Dalam blog  baru neh,aku ubah lebih simple sejajar dgn aku si bujang yg cool penuh subjektif.Cerita aku dan gaya penulisan nahu sorof mantiq tatabahasa dan grammar masih sama,penuh sentap menyentap.Itu identiti.Sampai tua aku susah nk ubah benda tu.Dan plg penting,aku cuba sampaikan 'sesuatu' kali nie walau ia seringkas carta bleeding cascade.Wajarnya,agar lalutan,royanan mahu pun sentapan aku tak sia-sia.Ada manfaat buat kita semua.So,akan ada slot2 baru setanding Akasia,Aksi n etc di TV3.

Ok,dah la tu.Aku nk tido.Tapi nk melencong kejap tgk indon kat youtube.Ya,aku mengaku..memang loser.Tapi ada aku kesah ?

*aku tinggal nk post je..internet mati sejam.cis!pukul 3 jugak aku tido...=,='

otak aku berfikir secara kritikal..

5 comments:

arif_sahimin said...

sama2~~ ┐('⌣'┐) ... (┌'⌣')┌

cantik background yg baru nih..simple..nampak kemas.. =)

kamilkamaruddin said...

terbaik lah.nanti turn burg pulak..haha

oh,thanks~
*air mata berlinang*

Q-Bear™ said...

ade background ke?? apsal ak nmpk putih je...

arif_sahimin said...

background putih la maksud aku qbear..nampak kemas..

kamilkamaruddin said...

Haah qbear.ak sje taruk kosong.xde la serabut sgt..huhu~